יום רביעי, 15 בפברואר 2012

איך לעצב עוגה עם בצק סוכר? - פרק 2







בפרק זה, לאחר הכנת העוגה וציפויה בבצק סוכר לבן אשר משמש לנו בסיס לקישוט, אלמד כיצד להפוך את העוגה לטעימה וגם... יפה. הרי אנו אוכלים גם עם העיניים, נכון?

השקעה במישהו שאוהבים מתחילה בכוונה, בהשקעה (לעתים השקעה של זמן שווה יותר מכל השקעה כספית) ומסתיימת באירוע שבו כולם נהנים ומחייכים. בינינו, מה צריך יותר מזה? אז אל תפחדו, תמיד יש פעם ראשונה. תנו ליד הדמיון הטובה להשתלט עליכם, קבלו טיפים כיצד להצליח וקדימה, לעבודה.



רשימה מומלצת להצטיידות לפני קישוט העוגה
- עוגה בחושה, יפה וחלקה - ראו פרק ראשון.
- מערוך סיליקון או צינור ביוב (חדש, שעבר ניקוי יסודי כמובן...).
- צורות ודוחפנים (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות).
- סוכריות כסף, זהב וצבעים נוספים בכל מיני גדלים.
- אבקת רויאל אייסינג - "אבקת הקסם", או במתכון ביתי - 1 חלבון ביצה מעורבב עם 250 גרם אבקת סוכר וצבוע בצבעי מאכל ג'ל.
- בצק סוכר (1 ק"ג לעיטוף עוגה, 200 גרם צבעוני לפרחים).

בהצלחה!

משריתוקה
www.sarituka.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה